Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny, zariadený 1-izb.byt na Chrenovej

Ulica: Výstavná
Mestská časť: Chrenová
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny, exkluzívny 1 izbový byt v Nitre na Chrenovej, Výstavná ulica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, je kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi, umývačkou riadu, práčkou zn. Whirlpool, varnej dosky a podobne. Rovnako kuch. Linka je vybavená zariadením na okamžité nasťahovanie. 

Byt pozostáva z priestrannej chodby s odkladacím priestorom, z kúpeľne so sprchovým kútom, toaletou a kúpeľňovým nábytkom. Kuchyňa je priestranná s kuch. stolom, 2 stoličkami aj sedačkou.  Najväčšou miestnosťou je spálňa so vstavanou skriňou po celej šírke miestnosti. K vybaveniu bytu patrí rovnako žehliaca doska, žehlička, vysavač, mikrovlnná rúra a pod. Cena prenájmu 600 € je vrátane energií a internetu. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite vynikajúcej najmä svojím občianskym vybavením, kľudným a tichým bývaním. 

V okolí sú MŠ, ZŠ, obchodné a nákupné centrá, tenisové kurty, Poliklinika a podobne. Parkovanie je príjemné a pohodlné priamo pred domom.  

Orientácia bytu JV. Byt je vhodný pred 2 ľudí, bez domácich zvierat a fajčenie nie je povolené. Nakoľko je byt kompletne zrekonštruovaný a zariadený, skladajú sa 2 depozity, ktoré sú po ukončení nájmu a odovzdaní bytu vratné. Prosíme iba slušných a serióznych záujemcov. Dlhodobý prenájom. Voľný od 1.6.2024.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
36 m2
Úžitková plocha:
36 m2
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi

Pozrieť na mape

Maklér

Magdaléna Abrhanová

Magdaléna Abrhanová

maklér

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • Español
  • Български
  • Pусский
  • rusr

...pre váš kvalitnejší život.  

                                                   

 

                               

                             

                                                 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti