Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

5 izbový rodinný dom v obci Kolíňany

Ulica: Pokojná
Obec: Kolíňany
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
133 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 5-izb. domček v tichom prostredí v obci Kolíňany. Rodinný dom má  úžitkovú plochu 170 m2,  je zvnútra útulne  zrekonštruovaný a čiastočne zariadený. Má pôvodný exteriér. Stojí na pozemku o veľkosti 408 m2.  Pozostáva z 5 izieb, priestranná kuchyňa, obyvacia izba, spálňa, predsieň, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, WC a  komora, v ktorej je okno. Nehnuteľnosť má 2 vstupy. Interier je čiastočne zariadený a tak sa aj predáva. Rekonštrukcia vnútorných priestorov prebehla v roku 2015 . Stavebný materiál je pálená tehla, 400 mm hrúbka. Výhodou tejto tehly je prirodzená klíma v interiéri počas letného obdobia.

Prestrešenie objektu je krovom valbovým, krytým pôvodnou  škridlou. Fasádu tvorí brizolitová omietka, okná a dvere sú plastové. Podlaha v spálni je laminátová. V ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vykurovanie je lokálne plynové.  Prístavba domu bola dodatočne vybudovaná v roku 2015. Dom je veľmi príjemný a útulný. Zvnútra je zrekonštruovaný, zdravý, nevlhne. 

Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa  a domček na náradie, postavené rovnako z pálenej tehly. Na pozemku sú okrasné dreviny a rastlinky. Dom je pripojený na všetky inžinierske + obecná kanalizácia a prípojka na internet.

V obci  Kolíňany je občianska vybavenosť ako je MŠ, ZŠ, potraviny, lekári, ihrisko, reštaurácia, kaderníctvo, kostol . Do obce aj z nej sa dostanete autobusom . Vzdialenosť do Nitry je 10km. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
408 m2
Úžitková plocha:
170 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Podlahová plocha:
170 m2
Stav:
pôvodný stav
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
1980
Celková plocha:
408 m2
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti