Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reprezentatívny obch.priestor na prenájom, Rybárska ulica

Ulica: Rybárska
Mestská časť: Mlynárce
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom veľkorysý, reprezentatívny obchodno-prevádzkový klimatizovaný priestor v Mlynárciach, na Rybárskej ulici. Rozloha priestoru je 125,7 m2, má samostatný kuchynský kút, vlastnú toaletu a možnosť parkovania na vyhradenom parkovisku za budovou. Disponuje dvomi vstupmi, jedným spredu (predajňa), druhým zo zadnej strany, kde priamo pri zadnom vstupe je parkovisko, rovnako možnosť zásobovania. 

Samotný podnikateľský priestor je riešený do L, vykuruje sa radiátormi a prístup do budovy je 24/7. Disponuje samostatným meračom na vodu a a elektrinu, kúrenie je spoločné, rozpočítava sa podľa m2. Budova je napojená na SBS a všetky priestory sú chránené zabezpečovacím systémom. Nájomník má možnosť použitia svojej reklamy (polepenia) na všetky okná, rovnako si dať reklamnú tabuľu na budovu (neosvetlenú). 

Cena: 1.000 € + DPH/mesiac, 250 € + DPH je zálohová platba za energie. Možnosť parkovať pred budovou zdarma alebo si prenajať parkovacie miesta. Za rampou 15 € + DPH, priamo pri zadnom vstupe 20 € + DPH. V tomto momente je voľných 5 parkovacích miest. Pripojenie na internet si rieši nájomca individuálne. 

Ulica, na ktorej sa nachádza tento podnikateľký priestor je veľmi dobre situovaná, jednoducho navigovateľná s prístupom na R1 takmer v bezprostrednej blízkosti, zastávka MHD 350 m. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
125.7 m2
Zastavaná plocha:
125.7 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
125.7 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Magdaléna Abrhanová

Magdaléna Abrhanová

maklér

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • Español
  • Български
  • Pусский
  • rusr

...pre váš kvalitnejší život.  

                                                   

 

                               

                             

                                                 

Radi Vám poradíme