Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny penzión s bazénom, rekreačná oblasť Podhájska

Ulica: Termálna
Mestská časť: Belek
Obec: Podhájska
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Apartmánový dom
317 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária SLOVAKIA REALITY vám ponúka na predaj veľmi zaujímavú investičnú nehnuteľnosť Penzión - Apartmánový dom na krásnom, zeleňou obklopenom pozemku. Nehnuteľnosť je situovaná v centre obci Podhajská.

Apartmánový dom bol kolaudovaný v roku 2007. Rozloha objektu je  je 1047m² s rovinatým a oploteným pozemkom. Zastavaná plocha objektu je 245 m2 s užitkovou časťou 322 m2. Objekt pozostáva zo 7 apartmánov s počtom lôžok 28 a 12 prísteliek. Penzión je napojený na elektrinu, plyn, solárne panely, obecnú vodu. Odpad je riešený žumpou. Napojený je na bezpečnostné signalizačné zariadenie.  Súčasťou pozemok sú 2 parkoviská, bazén a 2 oddychové altánky čo prispieva k rodinnéj  atmosfére tohto rezortu.  Penzión je kompletne zariadený s nábytkom a vybavený s možnosťou ubytovania rekreantom, alebo  využívať na krátkodobý, resp. dlhodobý prenájom zamestnancom pracujúcim vo firmách okolitých miest Vráble-20 km, Šurany-14 km, Nové Zámky-27 km.

Nachádza sa tu vyhľadávané Termálne kúpalisko, ktoré poskytuje návštevníkom možnosť rekreácie a kultúrne vyžitie v letnom ako i v zimnom období. V obci Podhajská  je výborná občianska vybavenosť.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
317000 m2
Zastavaná plocha:
245 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
322 m2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti