Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Udržiavaný a rovinatý pozemok so stavebným povolením, 579 m2, Janíkovce.

Ulica: Janíkovce
Mestská časť: Janíkovce
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
103 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj krásny, rovinatý a slnečný stavebný pozemok o veľkosti 579 m² s ideálnymi rozmermi: 22x26m.  Nachádza sa v Janíkovciach, tichej uličke medzi rodinnými domami. Na pozemok je vydané platné stavebné povolenie na rodiný dom typu bungalov. Vzhľad pozemku je udržiavaný a rovinatý. 

Inžinierske siete  sú priamo na pozemku s osadeným elektromerom aj vodomerom. Kanalizačná prípojka sa rovnako nachádza na pozemku. Pozemok je v novovybudovanej lokalite s asfaltovou prístupovou cestou, ktorá nie je prejazdná, čo Vám zabezpečuje pohodu a kľud. Do Janíkoviec chodí MHD. Tým, že sa nachádza v bezprostrednej blízkosti mesta, v okolí je kompletná občianska vybavenosť, ZŠ, MŠ, športová hala, obchodné centrá a podobne.  

Vhodný na okamžitú výstavbu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
579 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
22 m
Dĺžka pozemku:
26 m
Celková plocha:
579 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti