Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Zrubová chata s elektrinou aj vodou v obci Jelenec, v obľúbenej časti Remitáž. Je obklopená prírodou, vsadená do krásneho prostredia lemovaného zmiešaným lesom, neďaleko jazera Jelenec. Chata je zrubová s betónovými základmi, strecha je sedlová s novou plechovou krytinou. Pripojená je na elektrinu 220 V a vodu, má 2 veľkorysé terasy, z prednej aj zo zadnej časti.  V blízkosti chaty je už dotiahnutá prípojka internetu. 

Prízemie: vstup – jedáleň s kuchynkou spojenou výdajovým oknom, obývacia izba s veľkým krbom, z ktorej sa ide na poschodie. Z vonkajšej časti je samostatné WC a sprchový kút vytvorený z ďalšej samostatnej miestnosti.

Poschodie: podkrovná miestnosť, v ktorej je 5 postelí a 2 okná. Suterén: menšia skladová miestnosť. 

Stavba je skolaudovaná a má pridelené súpisné číslo. Veľkosť samotnej chatky je 43 m2. Pozemok pod chatou je v osobnom vlastníctve majiteľa chaty, v urbárskom užívaní je aj okolitý pozemok. Prístupová cesta je štrková.

V blízkosti sa nachádza jazero Jelenec, s možnosťou člnkovania, či rybolovu. Celé okolie je lemované zmiešanými lesmi, vhodné na turistiku, hubárčenie a poskytuje možnosti na príjemný odpočinok. Jelenec je od Nitry vzdialený 13,6 km. Nehnuteľnosť je voľná, bez ťarchy. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
43 m2
Úžitková plocha:
43 m2
Zastavaná plocha:
43 m2
Skladová plocha:
2 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Terasa:
áno
Celková plocha:
43 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Magdaléna Abrhanová

Magdaléna Abrhanová

maklér

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • Español
  • Български
  • Pусский
  • rusr

...pre váš kvalitnejší život.  

                                                   

 

                               

                             

                                                 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti