Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebný pozemok v Kolíňanoch, komplet IS na pozemku 621 m2

Ulica: Hlavná
Obec: Kolíňany
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
58 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj, udržiavaný stavebný pozemok v tichej lokalite obci Kolíňany.  Nachádza sa  v okrajovej časti pod lesom ,čo dodáva pozemku príjemnú atmosféru. 
Pozemok je rovinatý, má atypický tvar , Rozloha je 621 m2.  Rozmery sú cca: 31x25x28x5x13m. Inžinierske siete, ako je voda, plyn aj kanalizácia, optika sú priamo na pozemku. Elektrina je pred pozemkom. K nehnuteľnosti vedie  upravená zemitá prístupová cesta z hlavnej cesty.               

Obec Kolíňany je vzdialená od Nitry 11,4 km. Má dostatočnú občiansku vybavenosť, základná škola, materská škola, telocvičňa,  potraviny, pošta, ambulancia lekára, športové ihrisko. Príjemné prostredie pozemku, bude pre Vás oázou, pre pokojný vidiecky život.

CENA POZEMKU je 58 900 EUR.Je tam zahrnutý komplexný právny servis.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
621 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
31 m
Dĺžka pozemku:
28 m
Celková plocha:
621 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti