Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj stavebný pozemok, pod lesom, Kolíňany, 717m2

Ulica: Hlavná
Obec: Kolíňany
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
67 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok o veľkosti 717 m2 v tichej novovytvorenej lokalite v obci Kolíňany, 11 km od Nitry.
Pozemok je rovinatý, atypický, čo dodá projektu domu zaujímavý vzhľad. Momentálne je na pozemku zemina. K predaju bude pozemok upravený, rovinatý. Zemina bude odvezená. Rozloha samotného pozemku je 564 m2 a jeho rozmery sú cca: 19x36x41x18m. Inžinierske siete, ako je voda, plyn aj kanalizácia sú priamo na pozemku. Elektrika je pred pozemkom. Treba vybaviť elektromer na pozemok. K nehnuteľnosti vedie prístupová cesta z hlavnej cesty.  Pozemok sa nachádza v okrajovej časti, pod lesom, čo dodáva pozemku príjemnú atmosféru.                                                                       

Obec Kolíňany je vzdialená od Nitry 11 km. Má dostatočnú občiansku vybavenosť, základná škola, materská škola, telocvičňa,  potraviny, pošta, ambulancia lekára, športové ihrisko. Príjemné prostredie pozemku, bude pre Vás oázou pre pokojný vidiecky život a stále iba kúsok od krajského mesta. 

CENA POZEMKU je 67.500 EUR. V cene je zahrnutý komplexný právny servis.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
717 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti