Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Penthouse na Nedbalovej ulici, 3 izby, terasa na streche

Ulica: Nedbalova
Mestská časť: Čermáň
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
255 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný 3-izb. byt v novostavbe na streche bytového domu - Penthouse. Byt je veľmi príjemný, slnečný a napriek tomu nie teplý (disponuje klimatizačnou jednotkou, ktorá sa používa sporadicky, skutočne pri extrémnych teplotách), rozlohou krásny,  118 m2 a nachádza sa na Nedbalovej ulici.

Dispozícia bytu: zádverie, kuchyňa + jedáleň spojená s obývačkou z ktorej je východ na prekrásnu terasu 27m2 . Na opačnej strane bytu je nočná časť a to 2 izby s balkónom pozdĺž cez obe izby o veľkosti 12m2 a kúpeľňa s toaletou. V každej izbe je predpríprava na klimatizáciu, už iba osadiť jednotku, takže tento variant je otvorený podľa potrieb nového majiteľa. 

Samotný byt má rozlohu 74,5m2 + terasa 27 m2 + balkón 12m2 + pivnica 5,5 m2 a garážové státie v podzemnej garáži 10 m2 . Internet: T-com, Orange. 

Vo všetkých izbách je vinylová podlaha, v kúpeľni je mramorová dlažba a v celom priestore je podlahové kúrenie. Okná sú plastové – trojsklo, čo zabezpečuje absolútny kľud a ticho. Novostavba na Nedbalovej ulici, ktorá sa nachádza na Čermánskej strane Klokočiny bola skolaudovaná v roku 2019. Nízke mesačné náklady, cca 150 €. 

Vynikajúca lokalita so skvelým občianskym vybavením. V bezprostrednej blízkosti domu je zastávka MHD, pošta, škôlka, detské ihrisko priamo za domom, ďalej Borina s množstvom zelene, nákupné centrá ako LIDL, Kaufland, Billa, Familly centrum, kostol, poliklinika, športová hala a podobne. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
118 m2
Zastavaná plocha:
118 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
118 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Magdaléna Abrhanová

Magdaléna Abrhanová

maklér

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • Español
  • Български
  • Pусский
  • rusr

...pre váš kvalitnejší život.  

                                                   

 

                               

                             

                                                 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti