Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľký 3-izb. byt, loggia z kuchyne, nepriechodné izby, 78 m2

Ulica: Viničky
Mestská časť: Klokočina
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
144 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľký, slnečný, zariadený 3-izb byt s veľkou loggiou priamo z kuchyne. Nachádza sa na 4/7 poschodí na Klokočine, ul. Viničky a má veľkorysú výmeru 78 m2. Izby sú veľké, nepriechodné a samostatné. Kuchyňa je rovnako priestranná a vystupuje sa z nej na loggiu, komora.  
Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa ide do obývačky z jednej strany, za ňou je kuchyňa a z opačnej strany vstupujeme z chodby do veľkej spálne a ďalšej izby. Kúpeľňa aj samostatná toaleta sa nachádzajú oproti vstupným dverám. Byt je ideálne orientovaný, spálne na V a kuchyňa s obývacou miestnosťou na Z. K bytu prináleží veľká, udržiavaná pivnica. 

V rámci rekonštrukcie bytového domu bola zateplená fasáda, zrekonštruované spoločné priestory, vymenené stúpačkové rozvody a podobne. V bytovom dome je výťah.  

Svojou polohou je ideálny na bývanie pre rodiny s deťmi, nakoľko v tesnej blízkosti je základná aj materská škola, detské ihriská, potraviny, obchodné a nákupné centrá, pošta, detské ihriská, MHD, rôzne záujmové krúžky, ako napríklad gymnastika a podobne. MHD stojí priamo pred bytovým domom. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
78 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Špajza:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti