Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2,5-izb.byt s balkónom, šatníkom, Benkova ulica

Ulica: Benkova
Mestská časť: Klokočina
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2,5 izbový byt vo vynikajúcej lokalite v spodnej časti Klokočiny, na Benkovej ulici v Nitre.  Byt s výmerou 62 m2 sa nachádza na 1/7 poschodí (nie prízemie), s priestranným balkónom, šatníkom aj väčšou pivnicou.  
Je čiastočne zrekonštruovaný, vystierkovaný, má murované jadro, vymenené interiérové dvere aj so zárubňami, plastové okná so sieťkami, novú kuch.linku aj bezpečnostné vonkajšie dvere. 

Pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývačky s balkónom a z menšej izby, ktorú je možné využiť ako pracovňu, ale rovnako aj menšiu izbu. Ďalej z kuchyne, samostatného WC, kúpeľňe s vaňou a šatníkom, ktorý je ďalšou veľkou výhodou bytu. Vynikajúca orientácia na sv.strany V – spálňa, Z je kuchyňa s obývacou miestnosťou a balkónom. 

Predáva sa kompletne vyprataný, s kuch. linkou, ale v prípade záujmu spálňu radi ponecháme. Najväčšou devízou bytu sú nízke mesačné náklady, ktoré vychádzajú 130 € na 2 osoby, vynikajúci susedia a lokalita, kde je všetko blízko.

V rámci rekonštrukcie bytového domu bola zateplená fasáda, zrekonštruované spoločné priestory, vstupné dvere, elektrický vrátnik, strecha a v spoločných stúpačkách boli vymenené rozvody vody a kanalizácie. Byt má balkón, šatník, väčšiu pivnicu a v bytovom dome je výťah.

Svojou polohou je ideálny na bývanie pre rodiny s deťmi, nakoľko v tesnej blízkosti je základná aj materská škola, detské ihriská, potraviny, obchodné a nákupné centrá, športová hala, niekoľko MHD a mnohé iné. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
62 m2
Zastavaná plocha:
62 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Celková plocha:
62 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Magdaléna Abrhanová

Magdaléna Abrhanová

maklér

  • Česky
  • Slovensky
  • English
  • Español
  • Български
  • Pусский
  • rusr

...pre váš kvalitnejší život.  

                                                   

 

                               

                             

                                                 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti