Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2-izb. byt prerobený na 3izb, balkón, komora

Ulica: Novomeského
Mestská časť: Klokočina
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
139 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľký 2-izb.byt prerobený na 3 izbový na Novomeského ulici. Byt sa nachádza na na vrchnom poschodí 7/7, má   67 m2, je slnečný, útulný a tým, že sa nachádza na vrchnom poschodí je v ňom absolútny kľud. 

Dispozičné riešenie: veľmi priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou a komodou. Dve 6 metrové izby, z ktorých jedna je rozdelená na polovicu, z čoho vznikol 3-izbový byt. Po ľavej strane chodby je samostatné murované WC a murovaná kúpeľna s vaňou. Chodbou sa dostaneme do ľava do kuchyňe, v ktorej je komora, jedálenský kút a východ na priestranný balkón. K bytu prislúcha pivnica. V každej miestnosti sú plastové okná, v izbách je podlaha je plávajúca a v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je dlažba. 

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, výmenou stupačiek, krásneho výťahu, strechy, zateplenia. Mesačné náklady pre 2 osoby sú 150 €.

Lokalita je typická svojou výbornou vybavenosťou od ZŠ, MŠ, niekoľkých nákupných centier, Korza, Family parku, športovej haly, kostola, detských ihrís, polikliniky, bezprostrednej blízkosti MHD a podobne. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti